سیاست پناهندگان ترکیه و تعهد آن به توسعه
مهاجرت یک موضوع حیاتی و مقطعی در توسعه است - و یکی از هفت م currentلفه فعلی در شاخص تعهد سالانه ما برای توسعه (CDI) است ، که کشورهای ثروتمند را بر اساس پایبندی خود به سیاست هایی که به نفع مردم فقیرترین کشورها است ، رتبه بندی می کند. ما تحرک بین المللی کارگران را ابزاری قدرتمند برای کاهش فقر می دانیم و کشورها را در مورد نحوه برخورد آنها با مسائل مهاجرت ارزیابی می کنیم.
مدیر مشترک همکاری های توسعه در اروپا و کارشناس ارشد سیاست
لی رابینسون
لی رابینسون
همیار تحقیقات - CGD اروپا
برای CDI بعدی ، ما در حال گسترش پوشش "کشورهای ثروتمند" هستیم تا سایر بازیگران مهم توسعه را نیز شامل شود. ترکیه که قبلاً در این فهرست گنجانده نشده بود ، به دلیل هجوم میلیون ها پناهنده ، به یک بازیگر مهم توسعه تبدیل شده است. در اولین سری از وبلاگ ها ، هنگام توسعه CDI ، بررسی خواهیم کرد که ترکیه ، عضو G20 ، اگر در م componentلفه مهاجرت CDI فعلی باشد ، چگونه امتیاز می گیرد.
آخرین تجزیه و تحلیل ما نشان می دهد که ترکیه در شاخص پناهندگی ما با داشتن یک سهم بزرگ توسعه در رتبه اول قرار دارد. با این حال ، به نظر می رسد سیاست های مهاجرت آن ، از جمله ادغام پناهندگان و مهاجران ، کمتر از نظر توسعه مناسب است و از نظر میزان مهاجرت کلی ما ، از 21 در 28 رتبه است.
فراتر از کمک: ارتقا development توسعه از طریق مهاجرت
وقتی مردم به این فکر می کنند که یک کشور چقدر به توسعه و کاهش فقر کمک می کند ، کمک معمولاً اولین چیزی است که به ذهن خطور می کند. CDI به منظور شناسایی سیاستهای موجود در زمینه امنیت ، تجارت و محیط زیست بسیار مهم است.
سیاست های مهاجرت یک کشور می تواند از نظر کمک به کشورهای فقیرتر بسیار مهم باشد. مهاجران این فرصت را دارند که درآمد بیشتری کسب کنند ، به دانش دسترسی پیدا کنند ، مهارت های ارزشمندی کسب کنند و حواله های خود را پس بگیرند. پناهندگان نه تنها می توانند در کشورهای میزبان خود ایمنی پیدا کنند. آنها همچنین می توانند فرصت هایی برای ساختن زندگی و معیشت پیدا کنند.
مطالب مرتبط
قرارداد اردن: سه سال بعد ، کجا ایستاده ایم؟
همکار ما مایکل کلمنز نشان داده است که بین سالهای 1960 و 2013 ، از 71 کشوری که به درآمد متوسط یا بالاتر رسیده اند ، 90 درصد آنها نیز شاهد افزایش تعداد مهاجران خود هستند. برای کشورهایی که فقیر باقی مانده اند ، هیچ صعودی نداشته است. این نشان می دهد که توسعه و مهاجرت دست به دست هم می دهند.
ترکیه و پناهندگان
ترکیه میزبان بیش از 3.6 میلیون پناهنده است و این بزرگترین کشور میزبان در جهان است. اکثریت قریب به اتفاق این پناهندگان سوری هستند که پس از جنگ داخلی 2011 آواره شده اند. از سال 2017 ، ترکیه 54 درصد از کل پناهندگان سوری را پذیرفته است ، لبنان در یک ثانیه دور ، میزبان 15.7 درصد است. این روند در مورد پناهندگان را نشان می دهد: آنها معمولاً به این امید که بتوانند روزی به خانه بازگردند ، به کشورهای همسایه یا کشورهای همان منطقه نقل مکان می کنند. در حالی که جامعه توسعه به درستی از روی باز بودن آلمان نسبت به پناهندگان تمجید کرده است ، به دلیل نزدیکی به سوریه ، ترکیه در آخرین سال داده حدود سه و نیم برابر بیشتر میزبانی کرده است.